Gå til indhold
Ny motorolie baseret på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

Nyhed -

Ny motorolie baseret på FUCHS Advanced Circular Technology (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 Premium Performance motorolie baseret på bæredygtig FUCHS Advanced Circular Technology (ACT). Specielt udviklet til PSA-køretøjer og PSA B71 2010-godkendt

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 er velegnet til køretøjer i STELLANTIS-gruppen, som kræver PSA B71 2010-godkendelse, Peugeot, Citroen, DS, Opel/Vauxhall samt forskellige Toyota ProAce-modeller.

Det, der adskiller TITAN GT1 PRO 2010 fra andre motorolier, er ikke blot dens fysiske ydelse i motorerne, men også dens bæredygtigt fremstillede baseolier kombineret med den nyeste topmoderne additivteknik, som betyder, at CO2-udledningen ved fremstillingen af hver liter TITAN GT1 PRO 2010 er lavere end ved konventionelle baseolier.

Dette er den første ACT Premium Performance-motorolie, som FUCHS har udviklet, hvor det under fremstillingsprocessen har været muligt at spare >30 %* CO2e sammenlignet med konventionelle råvarer.

Fordele ved TITAN GT1 PRO 2010

  • Reducerer brændstofforbrug og emission af udstødningsgas.
  • Beskytter efterbehandlingssystemer til udstødningsgas.
  • Giver meget stor slitagebeskyttelse.
  • Fremragende ved koldstart og hurtig oliecirkulation i hele motoren ved lave temperaturer.
  • Avanceret additivteknik sikrer samme ydelsesniveau i hele oliens levetid.
  • Lavere CO2-fodaftryk for produktet (PCF) sammenlignet med konventionelle olier takket være Advanced Circular Technology (ACT)

TITAN GT1 PRO 2010 SAE 0W-20 fås i 1l, 5l og 205l

* Reduktionen af CO2-aftrykket (CO2e) baseres på FUCHS’ nuværende metode (ISO 14067-kompatibel) i henhold til de værdier, som er tilgængelige på publiceringstidspunktet

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Relateret materiale

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark