Gå til indhold
FUCHS introducerer TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 – Den bedste 5W-40 vi nogensinde har haft

Pressemeddelelse -

FUCHS introducerer TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 – Den bedste 5W-40 vi nogensinde har haft

Selv om tendensen på verdensplan går mod lavviskøse motorolier, er motorolier i viskositetsklassen SAE 5W-40 stadigvæk meget udbredte og populære.

TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 er en brændstofbesparende Premium Performance-motorolie med innovativ XTL-teknik, der giver optimale koldstartsegenskaber og enestående ydeevnereserver til moderne personbiler og varebiler med/uden forlængede serviceintervaller. Udviklet specielt til køretøjsmodeller med udstødningsefterbehandling og turboladning.

TITAN GT1 FLEX 3 SAE 5W-40 giver store muligheder for produktrationalisering med sin omfattende ydeevneprofil, især til højtydende motorer fra VW-gruppen, samt mange modeller fra BMW, Mercedes-Benz, Renault eller et bredt udvalg af asiatiske og amerikanske producenter.

Produkterne fås i 1 l, 5 l, 20 l og 205 l.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark