Gå til indhold
FUCHS lancerer ny automatgearolie til 9-trins automatgear fra Mercedes-Benz

Nyhed -

FUCHS lancerer ny automatgearolie til 9-trins automatgear fra Mercedes-Benz

TITAN ATF 9034 er en ny Premium Performance automatgearolie til 9-trins automatgearkasser (9G-Tronic / NAG III) fra Mercedes-Benz.

Den seneste specifikation for automatgearolie MB 236.17 fra Mercedes-Benz kombinerer mange moderne krav til smøreolie. Høj transmissionseffektivitet og dermed betydelig brændstofbesparelse kombineret med lange olieskiftintervaller. Dette suppleres med høj gearskiftekomfort, som også muliggør en forbedret kørefølelse

TITAN ATF 9034 kan anvendes i mange køretøjer af nyere model, f.eks. Mercedes-Benz C-, E- og S-klasse, men også i Vito og Sprinter.

Med sin anbefaling til MB 236.17 kompletterer TITAN ATF 9034 vores eksisterende TITAN ATF 9134 FE, som er officielt godkendt af Mercedes-Benz til 9-trins automatgear

Fordele ved TITAN ATF 9034

  • Enestående brændstoføkonomiske egenskaber
  • Meget høj oxidationsstabilitet
  • Fremragende friktionsstabilitet over hele olieskiftsintervallet
  • Fremragende slitagebeskyttelse, også ved høj belastning
  • Velegnet til udvalgte hybridkøretøjer i henhold til køretøjsfabrikantens forskrifter

TITAN ATF 9034 fås i 20l

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Relateret materiale

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark