Gå til indhold
FUCHS CASSIDA-spraysortiment er nu ISO 21469-certificeret

Pressemeddelelse -

FUCHS CASSIDA-spraysortiment er nu ISO 21469-certificeret

Vi er stolte over at være den første leverandør af smøreolier i Norden, som tilbyder et komplet sortiment af levnedsmiddelgodkendte sprays med den vigtige certificering ISO 21469.

Det, at vores spraysortiment med produktnavnet CASSIDA er godkendt med denne sikkerhedsstandard, betyder, at de disse produkter opfylder de strenge hygiejnekrav til formulering, fremstilling, anvendelse og håndtering af smøreolier, som tilfældigt eller ved en fejltagelse kommer i kontakt med levnedsmidler i fremstillingsprocessen.

Når du bruger vores CASSIDA-spraysortiment, kan du føle dig tryg i forhold til både funktion, ydeevne og derudover opnå en øget levnedsmiddelsikkerhed.

FUCHS CASSIDA-spraysortiment:

CASSIDA CHAIN OIL 320 SPRAY                             
CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY

CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY


Fuldsyntetiske kædeolier med meget høj ydeevne
CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY Fuldsyntetisk slitagebeskyttende kædeolie med høj ydeevne til anvendelse inden for et bredt temperaturområde, selv ved minusgrader.
CASSIDA FLUID DCE 15 SPRAY Syntetisk universalolie til direkte kontakt med levnedsmidler på forskellige bearbejdningstrin.
CASSIDA FLUID FL 5 SPRAY Fuldsyntetisk gennemtrængende olie med udmærkede krybe- og penetrationsegenskaber.
CASSIDA FLUID CP SPRAY Let håndterbar, fuldsyntetisk korrosionsbeskyttende olie
CASSIDA PTFE DRY SPRAY Syntetisk PTFE-smøreolie til universalanvendelse og vedligeholdelse, baseret på en unik blanding af komponenter.
CASSIDA SILICONE FLUID SPRAY Silikonebaseret, fuldsyntetisk universalolie
CASSIDA GREASE GTS SPRAY Smørefedt med høj ydeevne, baseret på syntetisk baseolie og fortykket med kalciumsulfonatkompleks.
CASSIDA FM GREASE DC SPRAY Hvidt oliebaseret universalsmørefedt, der egner sig til anvendelser med både direkte og tilfældig kontakt med levnedsmidler.

Kontakt os

Hvad indebærer en ISO 21469-certificering?

  • Det er en sikkerhedsstandard, der blev lanceret i 2006 til producenter af levnedsmiddelgodkendte smøreolier.
  • Der udføres en fuld risikovurdering af smøreolieproducentens produktionsanlæg.
  • Planen er blevet revideret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at alle certificeringsfremgangsmåder og krav er opfyldt.
  • Der foretages en årlig prøvetagning, test og fornyet revision for at verificere, at de levnedsmiddelgodkendte smøreolier (FGL’er) fortsat kun anvender FDA-godkendte råvarer til den oprindeligt indleverede formulering.
  • ISO 21469 tager højde for selve smøreolien, og hvordan den fremstilles som en helhed. Den omfatter såvel smøreolien og dens formulering som fremstillingsprocessen, håndteringen, emballeringen og lageropbevaringen. Målet med denne holistiske tilgang er at sikre, at smøreolien ikke blot er fremstillet i henhold til standarden, men også leveres intakt og uden kontaminering.

Link til Dansk Standard

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark