Gå til indhold
Vi er på sporet af noget!

Pressemeddelelse -

Vi er på sporet af noget!

Nu styrker vi vores udbud i forhold til tog-/banevedligeholdelse ved at lancere yderligere produkter.

TRAMLUB S4 og TRAMLUB S5 er miljørigtige smøreolier til skinner, hjulflanger og sporskifter. TRAMLUB S 4 kan også anvendes til smøring af kæder.

Det er enormt vigtigt, at dørene i togene kan åbnes og lukkes ordentligt ved skiftende temperaturer. Denne funktion sikres ved at smøre dørpakningerne med CARBAFLO 2160. Pastaen har en hvid, næsten transparent overflade og kan anvendes inden for et bredt temperaturinterval. CARBAFLO 2160 kan også anvendes til smøring af lejer, glideskinner og stikkontakter. Produktet er meget temperaturbestandigt, er inert over for både syrer og alkalier og fungerer som en elektrisk isolator.

Læs også om GLEITMO 980 SPRAY, som også kan anvendes til smøring på tog.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark