Gå til indhold
Nu introducerer FUCHS næste generation af industrielle gearolier– RENOLIN UNISYN XT-serien

Pressemeddelelse -

Nu introducerer FUCHS næste generation af industrielle gearolier– RENOLIN UNISYN XT-serien

Med en verden i forandring og hvor mange af de store spørgsmål handler om bæredygtighed, udformes også vores produktportefølje i den retning.

FUCHS RENOLIN UNISYN XT-serien er en serie fuldsyntetiske gearolier, VG 68 – 1000, baseret på innovativ mPAO. Den nye serie erstatter den eksisterende serie RENOLIN UNISYN CLP xxx N, VG 68-1000. 
Baseolien mPAO, som indgår i RENOLIN UNISYN XT-serien, fremstilles på en mere energieffektiv måde sammenlignet med traditionel PAO, og det er nemmere at styre det kemiske design og egenskaberne i det endelige produkt.

Sammen med specifikt udvalgte og evaluerede additiver samt omfattende test har det resulteret i en optimeret gearolie, som har:

 • Gode egenskaber ved lav temperatur
 • Lav skumningstendens
 • Gode luftudskilningsegenskaber
 • Meget god beskyttelse mod ældning af olien
 • Optimeret korrosionsbeskyttelse
 • Gode viskositets- og temperaturbetingelser
 • Meget højt naturligt VI (viskositetsindeks)
 • Multigrade karakter
 • God slidbeskyttelse, høj EP-ydeevne
 • Kan blandes med mineralolie og esterbaserede gearolier
 • Mulighed for forlængede serviceintervaller
 • God funktion ved høje og lave driftstemperaturer

For vores kunder betyder det en høj pålidelighed, hvad angår drift og energieffektivitet.

Indfasningen af produkterne sker hen over foråret og sommeren.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark