Gå til indhold
FUCHS opkøber smøreolievirksomheden Gleitmo Technik AB fra Sverige og styrker sin specialforretning.

Pressemeddelelse -

FUCHS opkøber smøreolievirksomheden Gleitmo Technik AB fra Sverige og styrker sin specialforretning.

FUCHS-koncernen, der opererer på globalt plan i smøreolieindustrien, har underskrevet en aftale om opkøb af smøreolievirksomheden Gleitmo Technik AB fra Kungsbacka i Sverige pr. 1. juli 2021. Virksomheden vil blive integreret i datterselskabet FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB.

FUCHS køber 100 % af aktierne i Gleitmo Technik AB gennem en aktiehandelsaftale, der omfatter kundebase, produktporteføljen, personalet og en leasingaftale for Gleitmos kontor og lager i Kungsbacka i særdeleshed.

FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB styrker med opkøbet sine salgskanaler og bliver dermed en central og vigtig partner inden for smøreolier og relaterede specialprodukter i Sverige og på det nordiske marked.

Gleitmo Technik AB har handlet med FUCHS længe og havde en omsætning på omkring EUR 6 millioner i regnskabsåret 2020. Firmaet har pt ansat 10 personer.

Mannheim, juni 10, 2021

FUCHS Petrolub SE Press release

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark