Gå til indhold
FUCHS nye transmissionsolie er udviklet specielt til anvendelser i henhold til VOLVO WB 102

Pressemeddelelse -

FUCHS nye transmissionsolie er udviklet specielt til anvendelser i henhold til VOLVO WB 102

TITAN UTTO PRO 102 er en multifunktionel Premium Performance-olie til transmissioner med vådbremser i entreprenør- og landbrugsmaskiner. Den er baseret på specielt udvalgte additiver og basisolier af høj kvalitet. Ved at kombinere disse opnår man forbedret beskyttelse mod slitage og udmærkede viskositets-/temperaturegenskaber. Olien er meget termisk stabil og giver ekstrem oxideringsstabilitet og pålidelig ydeevne ved meget lave temperaturer i henhold til kravene i den seneste VCE-specifikation WB 102.

TITAN UTTO PRO 102 passer perfekt til aksler, drev og slutdrev med eller uden vådbremser og differentialespærre i henhold til producentens anbefaling. Takket være den unikke additivsammensætning giver TITAN UTTO PRO fremragende ydeevne til vådbremser, samtidigt med at den minimerer bremselyde.

Foruden VOLVO egner den sig også til JOHN DEERE, JCB, KOMATSU, KUBOTA, MASSEY FERGUSON og mange flere.

Produkterne fås i 20 l, 205 l og 1000 l.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark