Få vores nyheder på mail

FUCHS i Skandinavien er nu en del af DMG MORI – FUCHS Technology Partnership

Pressemeddelelse   •   Mar 26, 2020 09:10 CET

Det skandinaviske samarbejde er en udvidelse af den tekniske samarbejdsaftale, som blev indgået i 2017, mellem DMG MORI AG og FUCHS PETROLUB SE. Aftalen blev indgået for at sikre et tæt samarbejde, og for at vi sammen kan sætte standarder for innovativ produktudvikling inden for området for smøremidler og maskinværktøj.

Målet med dette tekniske samarbejde er i fællesskab at udvikle nye smøremiddelløsninger og tjenester til maskinapplikationer. Planen omfatter også at opnå yderligere fremdrift i digitaliseringen af produktionsprocesser og tilstandsovervågning af maskiner og anlæg.

– Partnerskabet med DMG MORI er en yderst vigtig milepæl for os, hvad angår udviklingen af segmentet metalbearbejdning på det skandinaviske marked, siger Nicklas Gustafsson, salgschef i FUCHS Sverige.

– Det, at der er tillid til at drøfte FUCHS metalbearbejdningsvæsker med DMG MORI's kunder, og vise hvordan FUCHS' tekniske viden kan bidrage til deres produktionsprocesser, betragter vi som en stor mulighed for begge parter.

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter.

I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.