Gå til indhold
TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 – En motorolie med lav viskositet til flere bilmærker

Nyhed -

TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 – En motorolie med lav viskositet til flere bilmærker

Tendensen mod lavere viskositet og større brændstofeffektive olier fortsætter, og stadig flere bilproducenter introducerer tyndere oliespecifikationer i SAE 0W-20-klassen. Derfor lancerer vi nu TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20, som kan anvendes i motorer fra flere forskellige producenter, eftersom den kombinerer de fleste godkendelser til en bred markedsdækning. 

Den nye TITAN GT1 FLEX 5 SAE 0W-20 er særligt udviklet til udvalgte modeller fra BMW, Mercedes-Benz, Opel og Volvo, men egner sig også til flere modeller fra asiatiske og amerikanske producenter. Derudover er den også egnet til mange hybridmotorer.

Specifikationer Godkendelser FUCHS-anbefalinger
ACEA C5
API SN PLUS RC
ILSAC GF-5
BMW LONGLIFE-17 FE+
MB-APPROVAL 229.71
OW 040 1547
CHRYSLER MS-12145
FIAT 9.55535-GSX
FORD WSS-M2C947-A
VOLVO VCC RBS0-2AE

Fås i emballagestørrelse 1L og tønde

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark