Gå til indhold
TITAN GANYMET ULTRA LA – Ny motorolie til stationære gasmotorer

Nyhed -

TITAN GANYMET ULTRA LA – Ny motorolie til stationære gasmotorer

Nu styrker vi vores nordiske produktsortiment til stationære gasmotorer ved introduktionen af TITAN GANYMET ULTRA LA. Motorolien er den nyeste generation Premium olie, som er særligt udviklet til brug i højt belastede gasmotorer udstyret med stålstempler og turboladning. Den er egnet til alle typer gasmotorer, der kører på naturgas. TITAN GANYMET ULTRA LA er baseret på den nyeste additivteknologi til gasmotorer i kombination med en højtydende baseolie af høj kvalitet.

TITAN GANYMET ULTRA LA er godkendt til GE JENBACHER TA 1000–1109 A: serie 2, 3, 4 (alle versioner), 6 (alle versioner inklusive dem med stålstempler i versionerne F og J (J624))

Fås i emballagen IBC 1000L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS

Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark