Gå til indhold
TITAN GANYMET ULTRA LA – Ny motorolie til stationære gasmotorer

Nyhed -

TITAN GANYMET ULTRA LA – Ny motorolie til stationære gasmotorer

Nu styrker vi vores nordiske produktsortiment til stationære gasmotorer ved introduktionen af TITAN GANYMET ULTRA LA. Motorolien er den nyeste generation Premium olie, som er særligt udviklet til brug i højt belastede gasmotorer udstyret med stålstempler og turboladning. Den er egnet til alle typer gasmotorer, der kører på naturgas. TITAN GANYMET ULTRA LA er baseret på den nyeste additivteknologi til gasmotorer i kombination med en højtydende baseolie af høj kvalitet.

TITAN GANYMET ULTRA LA er godkendt til GE JENBACHER TA 1000–1109 A: serie 2, 3, 4 (alle versioner), 6 (alle versioner inklusive dem med stålstempler i versionerne F og J (J624))

Fås i emballagen IBC 1000L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Technology that pays back

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter. I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark