Gå til indhold
TITAN CVTF FLEX – en transmissionsolie til flere forskellige bilmærker

Nyhed -

TITAN CVTF FLEX – en transmissionsolie til flere forskellige bilmærker

TITAN CVTF FLEX er en Ultra High Performance CVTF (Continuously Variable Transmission Fluids), der er særligt udviklet til anvendelse i transmissioner, der bruger kileremme eller drivkæder i stål. Den ligner en ATF-olie med den forskel, at dens egenskaber er særligt udformet til at håndtere kontakten og friktionen mellem de forskellige metalliske materialer.

Eftersom CVT-gearkasser typisk anvender kraftfulde hydrauliske pumper til at styre variatoren og dens låsning, skal disse olier have meget gode skum- og luftfrigørende egenskaber for at forhindre kavitation indeni pumpen, samtidig med at den skal sikre et pålideligt og let håndterbart gearskifte under alle driftsforhold.

TITAN CVTF FLEX har vist gode resultater i felttests, der er udført i flere forskellige transmissioner fra flere forskellige producenter over en lang periode. Det betyder, at du nu har mulighed for at reducere dit sortiment til kun ét produkt, som dækker behovet for adskillige transmissioner fra flere forskellige producenter.

Fås i 1L og 20L

Specifikationer Godkendelser FUCHS-anbefalinger
              -            - BMW 83 22 0 136 376

BMW 83 22 0 429 154
CHRYSLER CVTF+4
DAIHATSU AMMIX CVTF-DC/-DFE
DODGE/JEEP NS-2/CVTF+4
FORD WSS-M2C933-A/MERCON C
GM 19260800
GM DEX-CVT
HONDA HCF-2
HYUNDAI/KIA SP-CVT1
MAZDA CVTF 3320
MITSUBISHI CVTF-J1/J4
NISSAN NS-1/NS-2/NS-3
SUBARU Lineartronic CV-30/CVTF/CVTF
II/E-CVT/iCVT
SUZUKI TC/NS-2/CVT Green 1/CVT
Green 2/CVTF 3320
TOYOTA TC/CVT FE
VW TL 521 80 (G 052 180)
VW TL 525 16 (G 052 516)

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark