Gå til indhold
TITAN 2T ULTRA

Nyhed -

TITAN 2T ULTRA

TITAN 2T ULTRA er en Ultra High Performance totaktsmotorolie til landbaserede luft- eller vandkølede motorer, som er udviklet til at give optimal slitagebeskyttelse uden af efterlade belægninger i forbrændingskammeret. En balanceret blanding af baseolier og additiver sikrer fuld smøring og slitagebeskyttelse, også ved meget høj belastning.

TITAN 2T ULTRA afgiver minimal røg og lugt. Gode lavtemperaturegenskaber giver pålidelig drift i separate smøresystemer, også ved stærk kulde.

Produktet overgår de højeste krav til luftkølede totaktsolier i henhold til JASO og ISO, og det er testet med godkendt resultat i krævende test for motorsave.

Specifikationer Godkendelser FUCHS-anbefalinger
API TC
JASO FD
ISO L-EGD
- HVA 346

Kategorier

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark