Gå til indhold
RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og levnedsmiddelgodkendt hydraulikolie

Nyhed -

RIVOLTA N.B.A. 75 – en ny miljøtilpasset og levnedsmiddelgodkendt hydraulikolie

Maskinel håndtering af levnedsmidler i følsomme miljøer stiller store krav til smøremidlet. Hydrauliksystemer i f.eks. mejetærskere, udstyr til fragt eller lastning og håndtering i havne kan, udover en levnedsmiddelgodkendelse kræve, at olien skal være biologisk nedbrydelig.

RIVOLTA N.B.A 75 er en biologisk let nedbrydelig hydraulikolie med NSF H1-godkendelse. Et bredt arbejdsområde fra -40 til +100 C og en høj ydelse betyder, at produktet er egnet til anvendelse over et utroligt bredt område, inden for levnedsmiddelindustrien.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Technology that pays back

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter. I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark