Gå til indhold
RIVOLTA B.W.K. – nu i 750 ml sprayflaske

Nyhed -

RIVOLTA B.W.K. – nu i 750 ml sprayflaske

Vi lancerer nu RIVOLTA B.W.K. i 750 ml sprayflaske uden drivmiddel.

RIVOLTA B.W.K er et opløsningsmiddelfrit, vandbaseret og kraftigt rengøringsmiddel klar til brug. Anbefales til opløsning af olie, pasta, fedt, voksrester, procesvæsker osv. På mekanisk udstyr, malede overflader, højpolerede overflader, plastmaterialer osv. I alle typer industrielle aktiviteter. Også i fødevareindustrien, da det er NSF A1-registreret.

Sælges i æsker á 10 x 75 ml.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark