Gå til indhold
RENEP CGLP – en ny opgraderet serie af vangeolier

Nyhed -

RENEP CGLP – en ny opgraderet serie af vangeolier

Nu opgraderer vi vores sortiment af vangeolier, og giver dem samtidig et nyt navn: RENEP CGLP.

RENEP CGLP er en serie af vangeolier, som er specielt udviklet til anvendelse på værktøjsmaskiners glidebaner. Glidebanerne er kritiske komponenter i værktøjsmaskiner som f.eks. drejebænke, fræsemaskiner og slibemaskiner, da de styrer skæreværktøjets eller arbejdsemnets bevægelse. Vangeolien er afgørende for at kunne sikre en jævn og præcis bevægelse af værktøjsmaskinens komponenter samt beskytte disse mod slitage.

RENEP CGLP hjælper også med at beskytte værktøjsmaskinens komponenter mod rust og korrosion, som kan opstå, når metaloverfladerne udsættes for fugt. Olien skaber en barriere mellem metallet og miljøet, hvilket er med til at forhindre, at der dannes rust og korrosion. Påføringen er væsentlig for at bevare nøjagtigheden, præcisionen og levetiden hos værktøjsmaskinernes glidebaner. Ved at reducere friktionen og beskytte mod slitage hjælper RENEP CGLP med at sikre, at værktøjsmaskiner kan arbejde effektiv og driftssikkert i længere tid.

RENEP CGLP 32, 68, 150 samt 220 erstatter den udgåede produktserie GLIDEWAY.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Relateret materiale

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark