Gå til indhold
PLANTOHYD 46 B  - En ny esterbaseret hydraulikvæske med miljøprofil fra FUCHS

Nyhed -

PLANTOHYD 46 B - En ny esterbaseret hydraulikvæske med miljøprofil fra FUCHS

PLANTOHYD 46 B er en miljøtilpasset hydraulikvæske baseret på syntetiske estere. Produktet er fremstillet for at opfylde både de tekniske og miljømæssige krav i Svensk Standard 155434. PLANTOHYD 46 B har et højt viskositetsindeks og er derfor velegnet til applikationer, hvor den omgivende temperatur kan variere.

PLANTOHYD 46 B står på RISE SP-listen, hvilken gør den til det perfekte valg for dig, som ønsker et miljømæssigt bæredygtigt produkt til hydrauliksystemer, som arbejder inden for skovbrug, byggeri eller havnedrift

Fås i 20 l, 205 l, 1000 l og BULK

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark