Gå til indhold
PLANTO DRILL – En helt ny miljøtilpasset produktserie til luftværktøj fra FUCHS

Nyhed -

PLANTO DRILL – En helt ny miljøtilpasset produktserie til luftværktøj fra FUCHS

PLANTO DRILL-serien er en let biologisk nedbrydelig luftværktøjsolie baseret på en høj andel af fornyelige baseolier. PLANTO DRILL er udviklet til effektiv anvendelse i bjergboremaskiner, men kan med fordel også anvendes i andre typer af pneumatiske slagmaskiner. PLANTO DRILL har et meget højt viskositetsindeks og dermed en høj smøreevne i både lave og høje temperaturer og kan derfor anvendes over et bredt temperaturområde. Produktets sammensætning giver en glimrende slidbeskyttelse og sikrer funktionen hos komponenterne i det pneumatiske værktøj.

Når der anvendes luftværktøjsolie, forbruges hele oliemængden, som slippes ud i det omgivende miljø, hvilket kan betyde en miljøbelastning med traditionelle luftværktøjsolier. Ved at tage et miljømæssigt klogt valg og anvende PLANTO DRILL reduceres miljøbelastningen betydeligt.

PLANTO DRILL fås i to forskellige viskositeter:

  • PLANTO DRILL 68
  • PLANTO DRILL 100

Produkterne fås i 20 l og 205 l

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark