Gå til indhold
Overlegen smøring af mobile teleskopkraner

Nyhed -

Overlegen smøring af mobile teleskopkraner

STABYL TA er et nyt fedt på det nordiske marked. Det er specielt udviklet til at sikre optimal smøring af støtteben og teleskopudskud på mobilkraner.

Takket være en unik kombination af faste smøremidler modvirker STABYL TA ”stick-slip”-effekter og reducerer friktionen. Sammenholdt med et bredt temperaturområde (-40°C til 140°C) og en stærk vedhæftningsevne sikrer det en smidig og problemfri drift i al slags vejr hele året rundt! Produktet egner sig særlig godt til smøring af stål mod plast- og plast mod plast-kombinationer. 

Kategorier

Pressekontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Technology that pays back

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter. I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark