Gå til indhold
Nyt produkt: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20

Nyhed -

Nyt produkt: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er en topmoderne Premium Performance-dieselmotorolie specielt til brug i de nyeste MAN- og SCANIA Euro VI-d-motorer.

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er en olie med lavt askeindhold, som beskytter moderne efterbehandlingssystemer til udstødningsgas som f.eks. partikelfiltre, udstødnings recirkulation systemer og katalysatorer i hele deres levetid. Produktet giver en glimrende beskyttelse mod oxidation og slitage og er i kraft af sin lave viskositet med til at sænke brændstofforbruget.

Bemærk: TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 er ikke bagud kompatibel med tidligere MAN- og SCANIA-specifikationer og er derfor ikke egnet til ældre motorer. Følg de respektive producenters anvisninger.

Fordelene

  • Godkendt iht. MAN M 3977 og SCANIA LDF-5
  • Specielt udviklet til de nyeste Euro VI-d-motorer
  • Glimrende oxidationsstabilitet
  • Reduceret brændstofforbrug
  • Hurtig smøring af hele motoren
  • Optimeret beskyttelse af efterbehandlingssystemet til udstødningsgas

TITAN CARGO PRO T SAE 5W-20 findes i 20 L og 205 L emballager.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark