Gå til indhold
Nyt produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

Nyhed -

Nyt produkt: FUCHS BluEV EDF 7005

FUCHS BluEV EDF 7005 er en Premium Performance-olie udviklet specielt til elektriske drivlinjer med direkte kølede elmotorer med meget høj effektivitet. FUCHS BluEV EDF 7005 udmærker sig i forhold til konventionelle produkter i kraft af et meget velafbalanceret forhold mellem lavviskose baseolier og topmoderne additivsystemer. Væsken er udformet specielt for at opnå en særlig god kompatibilitet med elektroniske komponenter til direkte køling af elmotoren og en enestående smøring af den elektriske akseltransmission. Derudover giver FUCHS BluEV EDF 7005 fremragende elektriske egenskaber for ledningsevne og modstandsdygtighed.

FUCHS BluEV EDF 7005 er velegnet til anvendelse i TESLA model 3- og model Y-transmissioner samt til alle andre modeller fra 2021 og nyere. Der anbefales et komplet olieskift ved omstilling til FUCHS BluEV EDF 7005.

Specifikation Godkendelse FUCHS anbefaler
-

-

TESLA EDF-2

Fås i 12x1 l

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark