Gå til indhold
Ny TITAN Supersyn D1 SAE 0W-20 opfylder API SN PLUS

Nyhed -

Ny TITAN Supersyn D1 SAE 0W-20 opfylder API SN PLUS

En nyhed i sortimentet er TITAN Supersyn D1 SAE 0W-20, vores seneste motorolie, som opfylder specifikationen API SN PLUS og er godkendt i henhold til dexos1 Gen2. Produktet er baseret på samme teknologi som vores nuværende TITAN Supersyn D1 SAE 5W-30 og åbner op for yderligere muligheder og applikationsområder pga. en ekstra viskositetsklasse.

Tekniske fordele:

  • Beskytter mod LSPI (Low Speed Pre-Iginition)
  • Reduceret brændstofforbrug. Bekræftes af RC version af API SN PLUS
  • Godkendt i henhold til dexos1™ Gen 2

TITAN Supersyn D1 SAE 0W-20 erstatter TITAN SYN SN SAE 0W-20.

Related links

Kategorier

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark