Gå til indhold
Ny polymerbaseret fedt - RENOLIT NOVA HV

Nyhed -

Ny polymerbaseret fedt - RENOLIT NOVA HV

Nu introducerer vi et nyt fedt baseret på samme avancerede teknologi som RENOLIT NOVAWAY S og RENOLIT NOVAWAY PS.

RENOLIT NOVA HV er et polymerfortykket smørefedt, som er formuleret med en meget høj viskositet, fuldsyntetisk PAO-basisolie. Smørefedtet har en exceptionel god funktion i våde og aggressive miljøer og er optimeret til brug i applikationer med stor belastning som f.eks. langsomt bevægelige lejer inden for papir- og pulpindustrien eller ved stålproduktion. Men også til mange andre applikationer inden for industri, køretøjer og det marine miljø.

Produktet har en unik evne til at tilpasse smørefilmens tykkelse til omdrejningstallet.

Polymerens inerte egenskaber gør smørefedtet helt kompatibelt med andre typer af smørefedt og giver en høj bestandighed over for forskellige procesvæsker. Smørefedtet har i forskellige test vist overlegen ydeevne set i forhold til litiumkompleksfortykket smørefedt, hvilket giver længere driftstid og lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Egenskaber Værdi
NLGI 2
4-ball, svejsebelastning 3200 N
Temperaturområde -30 til +120°C

RENOLIT NOVA HV erstatter det udgåede produkt RENOLIT NOVAWAY SMB.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark