Gå til indhold
Mød FUCHS polyurea-baserede smørefedt!

Nyhed -

Mød FUCHS polyurea-baserede smørefedt!

I dag er ca. 70% af verdens smørefedt baseret på litium eller litiumkomplex-teknologi. Litium er en ikke fornyelig råvare, som også anvendes til fremstilling af litium-ion-batterier til elbiler.
Der findes forskellige alternativer til litium-baseret smørefedt og i vores sortiment findes der et bredt udvalg af polyurea-baseret smørefedt med høj ydeevne til krævende anvendelser.

> Læs mere

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark