Få vores nyheder på mail

Længe ventede monteringspastaer - nu i specialsortimentet GLEITMO

Nyhed   •   Jun 23, 2020 09:00 CEST

GLEITMO-sortimentet omfatter en mangfoldighed af produkter som f.eks. tørfilmsmøreolie, glidelak af høj kvalitet, særlige smørefedtpastaer og pastaer til smøring og montering. Typiske anvendelsesområder er smøring af alt fra rulle- og glidelejer til skruer/møtrikker, glideskinner og tætninger som f.eks. O-ringe. Specialformuleringer med hvide faste smøreolier og smøreolier, som er bestandige over for høje temperaturer og iltindhold, gør sortimentet komplet.

Nu lancerer vi tre monteringspastaer i det nordiske sortiment.

GLEITMO 100
En blød, sort monteringspasta, baseret på en synergi mellem nye tør-smøremidler, molybdendisulfid, og en specielt udvalgt mineralolie. GLEITMO 100 kan bruges til indkøring af hårdt belastede glidelejer, glide- og føringsbaner, gear og gevindspindler samt smøring af skruer, bolte og gevindstænger og ind-presning af lejer og skiver, hjul og bolte. Anbefales også til smøring af justeringsmekanismer samt til fræsning, bøjning, stansning, presning og prægning.

GLEITMO 155
Højtemperaturpasta baseret på syntetisk olie og hvidt tør-smøremiddel. Høj smøring og fremragende til at holde glidende overflader separerede. Specielt udviklet til smøring af højtemperatur gevindsamlinger. Ex. turbine bolte, skruer i udstødningssystemer, hot skruer i kemisk industri og på raffinaderier.

GLEITMO 160 NEU
Kobberfarvet, høj temperatur pasta med fremragende separeringsegenskaber. Indeholder metaller, specielt fortykkelsesmiddel, tør-smøremidler og mineralolie. Olien fordamper ved ca. 200°C og efterlader en tør smørefilm, der er effektiv op til 1100°C. Produktet anbefales til smøring af varme gevindforbindelser, stifter/splitter, hængsler og samlemuffer samt gevindsamlinger på udstødningssystemer.

Oplev også GLEITMO 805, en beigefarvet spændepatronpasta inden for monteringspastasortimentet.

High performance, beigefarvet pasta med faste smøremidler til maskinelementer af alle typer, samtidig underlagt ekstreme tryk, stødbelastninger og vibrations- eller oscillerende bevægelser. Anbefales til f.eks. bogie- og boltforbindelser, drivaksel, fjedre og som pasta i drejebænke.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.