Gå til indhold
FUCHS tilføjer nu endnu et produkt til sit brede sortiment til fødevareindustrien

Nyhed -

FUCHS tilføjer nu endnu et produkt til sit brede sortiment til fødevareindustrien

FUCHS CASSIDA GREASE GTM 2 er en vandbestandig EP-smørefedt, som er særligt udviklet til smøring af maskinelt udstyr inden for fødevareindustrien samt til fremstilling af fødevareemballage.

Produktet er baseret på en kalciumsulfonatkompleks-sæbe som fortykningsmiddel, syntetiske baseolier og specielle additiver, udvalgt til at opfylde de strenge krav i fødevareindustrien.
Registreret som NSF H1 til anvendelse, hvor der er risiko for midlertidig kontakt med fødevarer.

  • Smøring af elmotorer, pumper, transportbånd, blandemaskiner, gearkasser og lejer
  • Lejer ved mellemhøj hastighed, som udsættes for ugunstige driftsforhold
  • Tungt belastede og stødbelastede anvendelser

Produktet er kompatibelt med de elastomerer, pakninger, tætninger og farver, som almindeligvis anvendes i smøresystemer til maskiner i fødevareindustrien.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark