Gå til indhold
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV  - Ny bremsevæske i sortimentet

Nyhed -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i sortimentet

MAINTAIN DOT 514 LV er en premium performance bremsevæske, som opfylder kravene til den seneste ISO 4925 klasse 7, som er en kombination af klasse 5-1 og klasse 6. Produktet har således et bredt anvendelsesområde.

Det høje tørre og våde kogepunkt for MAINTAIN DOT 514 LV ligger over kravene i henhold til FMVSS NR. 116 DOT 3 og DOT 4 og opfylder DOT 5.1, hvilket sikrer pålidelig funktionalitet selv ved længere bremseprocesser og ved høj temperatur i bremsesystemet.

Takket være den lave viskositet er hurtige aktiveringsprocesser mulige og lettere selv for ESP- og ABS-sikkerhedssystemer, endda ved lave temperaturer.

MAINTAIN DOT 514 LV erstatter MAINTAIN DOT 5.1
MAINTAIN DOT 514 LV fås i 6x1L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark