Gå til indhold
FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV  - Ny bremsevæske i sortimentet

Nyhed -

FUCHS MAINTAIN DOT 514 LV - Ny bremsevæske i sortimentet

MAINTAIN DOT 514 LV er en premium performance bremsevæske, som opfylder kravene til den seneste ISO 4925 klasse 7, som er en kombination af klasse 5-1 og klasse 6. Produktet har således et bredt anvendelsesområde.

Det høje tørre og våde kogepunkt for MAINTAIN DOT 514 LV ligger over kravene i henhold til FMVSS NR. 116 DOT 3 og DOT 4 og opfylder DOT 5.1, hvilket sikrer pålidelig funktionalitet selv ved længere bremseprocesser og ved høj temperatur i bremsesystemet.

Takket være den lave viskositet er hurtige aktiveringsprocesser mulige og lettere selv for ESP- og ABS-sikkerhedssystemer, endda ved lave temperaturer.

MAINTAIN DOT 514 LV erstatter MAINTAIN DOT 5.1
MAINTAIN DOT 514 LV fås i 6x1L

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Technology that pays back

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder. Vi udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og special produkter. I tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industri som eksempelvis bilindustrien, bygge- & entreprenør virksomhed, energi- og transportsektoren, fødevare- og fremstillingsindustrien, land- & skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien etc. etc.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark