Gå til indhold
FUCHS ECOCOOL Global 1000 – Nu med ASML 2-godkendelse

Nyhed -

FUCHS ECOCOOL Global 1000 – Nu med ASML 2-godkendelse

FUCHS ECOCOOL Global 1000 er en metalbearbejdningsvæske med unikke kvalitetsegenskaber specielt fremstillet til højtydende metalbearbejdning, som f.eks. inden for fly- og medicoteknik, men også til mange andre industrielle anvendelser. Med ASML 2 udvider vi med endnu en vigtig godkendelse til halvlederindustrien.

ASML 2-godkendelsen gælder for anvendelse på følgende metaller:

✓ Aluminum 6082
✓ Rustfrit stål 316L
✓ Titanium Grade 4
✓ Kan også anvendes på materiale fra samme metalfamilie

Alle godkendelser

Godkendelse for medicoteknik Cytotoxicity, L 929Proliferation, DMG MORI, Rolls-Royce (Cat. 2), Safran, GROB, ASML-Grade 2, kompatibel med Boeing BAC 5008 afsnit 5-6, kompatibel med Airbus AIPS 00-00-010

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Relateret materiale

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark