Gå til indhold
Ændringer til FUCHS kølevæskesortiment

Nyhed -

Ændringer til FUCHS kølevæskesortiment

Nu tager vi endnu et skridt i retning af en fælles navngivning af vores sortiment og udskifter navnene på alle MAINTAIN-produkter med det mere velkendte navn TITAN. Dette kombineret med EU-ændringer i mærkningen af en komponent, som er almindelig i kølevæsker, betyder, at vi nu kan tilbyde et mere opdateret og forbedret kølevæskesortiment.

Produkter, som udgår

På grund af ændringer i gældende EU-regler klassificeres 2-etylhexansyre (2-EHA) som reproduktionstoxisk 1B, H360D, "kan skade det ufødte barn". Derfor udfases MAINTAIN FRICOFIN LL, MAINTAIN FRICOFIN LL 50 og MAINTAIN FRICOFIN LL-YF, og de erstattes med produkter med bedre mærkning. MAINTAIN FRICOFIN N erstattes med TITAN FRICOFIN PS, da den kan anbefales til applikationer, hvor MAINTAIN FRICOFIN N anvendes.

Læs mere.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Danmark