Gå til indhold
Med bæredygtighed i sigte!

Blogindlæg -

Med bæredygtighed i sigte!

Økologisk bæredygtighed er vigtig for os hos FUCHS. Vi har arbejdet målrettet med klimaspørgsmål siden 2010. Fra og med den 1. januar 2020 får kunder over hele verden smøremidler fremstillet ved hjælp af CO2-neutrale processer i en CO2-neutral virksomhed – en rejse, som kun lige er begyndt …

Læs blogindlæg

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Niels Højer

Niels Højer

Pressekontakt Managing Director FUCHS Denmark +45 29100400

Relateret materiale

Moving your world

FUCHS LUBRICANTS DENMARK ApS er en del af en global koncern med tyske rødder, der udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af smøremidler og relaterede specialiteter.
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og skræddersyede smøremiddelløsninger til alle typer af industrier såsom bilindustrien, fremstillingsindustrien, byggeri & entreprenør, energi- og transportsektoren, fødevareindustrien, skovbrug, stål-, metal- og cementindustrien og meget mere.
FUCHS er verdens største uafhængige leverandør af innovative smøremiddelløsninger til stort set alle industrier og applikationer. Vi er 6.000 medarbejdere i over 50 lande, som alle deler det samme mål: at holde verden i gang med både bæredygtighed og effektivitet i fokus.

FUCHS LUBRICANTS
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Danmark